Over mij

Mijn naam is Liesbeth Alofs, 36 jaar getrouwd met Erwin en trotse moeder van twee kinderen. Pieter van 8 en Annefleur van 5.

Ik heb Schoevers gedaan en werk al jaren als directiesecretaresse/officemanager. Naast mijn werk heb ik de opleiding interieurstyling gedaan. Creativiteit is mijn uitlaatklep, al mijn hele leven ‘knutsel’ ik erop los. Naast mijn gezin, familie, vrienden en werk breng ik de overige vrije uurtjes het liefst door in mijn studio. Niets heerlijker dan na een dag werken op kantoor s’avonds nog de studio in te duiken.

Steeds vaker maak ik op verzoek gepersonaliseerde cadeaus. Voor geboorte, bruiloften of verjaardagen. Maar ook voor minder biije momenten weet men studioLIES inmiddels te vinden. Een mooie bewaardoos voor een uitvaart waar de kaartjes in bewaard kunnen worden. Of een gepersonaliseerde doos waarin persoonlijke spullen van een dierbare netjes in bewaard kunnen worden. Een koffertje voor op de kinderkamer. Een rompertje als kraamcadeau, te veel om op te noemen.

Dit bracht mij op het idee om een eigen website te beginnen en zo hopelijk nog meer mensen te kunnen bereiken.